Gastenboek


Wil je een reactie kwijt schrijf het dan hier in het gastenboek.

Bericht 1-5 van 5.
10-10-2011 19:29
André ( Gorinchem )
mooie nieuwe foto's op de site. Mooie site geworden
08-07-2011 00:51
Onbekend
“Verstillend, indrukwekkend en uitnodigend is het, hier te zijn, te mediteren over de zin van het leven. Dat is mijn beleving van de ruimte onder de eeuwenoude majestueuze dorpse toren. De ruimte wordt gedomineerd door het prachtige kunstwerk dat door iedere bezoeker verrijkt kan worden met zijn eigen stille wens of intentie. Het is goed dat deze ruimte er is. Ooit is hij gecreëerd door trotse mensen. Thans wordt hij gekoesterd en verzorgd door velen. Ik hoop dat nog ontelbaar velen deze ruimte mogen betreden en er iets van mogen meenemen bij hun vertrek en hun verdere tocht door de wereld.”
08-07-2011 00:51
Onbekend
“Vandaag is het tien januari 2007, het is alweer acht jaar geleden, dat tijdens een schietincident voor de deur van Muziekcafé Bachus in het dorp, twee meisjes zijn omgekomen, die achter de deur van muziekcafé Bachus stonden te wachten. De berichtgeving en de tv beelden van toen, ben ik niet vergeten. Ik wens een ieder die op welke manier een relatie had met de omgekomen meisjes, heel veel sterkte. Ik sluit dit bericht af met een titel, die alles te maken had in 1999, met de dood van de twee meisjes.
"Laat Dit Nooit Meer gebeuren"”
08-07-2011 00:50
Onbekend
“Het was een interessante ontmoeting in de toren van het dorp, nu alweer een aantal maanden geleden.
Wij vonden het een indrukwekkend monument, tot troost van zoveel verdriet.
Hierbij een paar foto’s.
Sterkte met jullie activiteiten en groeten uit Leiden.”
08-07-2011 00:49
Onbekend
“Ik weet niet goed iets over de toren te schrijven maar wel over mijzelf. Ik ben 21 jaar en heb een handicap. ADHD (alle dagen heel druk) en PPD-NOS (dat is iets autistisch). Voor mensen met ADHD is ALLES belangrijk en zij zien ook alles. Het kan soms heel lastig zijn dat ik alle signalen die ik om mij heen zie, voel en hoor opneem. Maar het heeft ook zijn goede kanten, dat zie je aan de foto. Ik kijk wel door een andere bril, vandaar deze foto. Andere mensen zien de rommel om de toren heen en klagen over de overlast die ze er van hebben. Ik zie deze kant. Fotograferen is een hobby van mij en ik ben inmiddels aan mijn tweede toestel bezig omdat ik door mijn ADHD niet zo lang met mijn spullen doe vanwege mijn handicaps. Op mijn snorscooter ga ik de regio af en maak mooie plaatjes..”
toren_0.jpg toren_1.jpg toren_2.jpg toren_3.jpg toren_4.jpg