Gastenboek


Wil je een reactie kwijt schrijf het dan hier in het gastenboek.

Bericht 1-5 van 7.
23-06-2019 14:12
Hilly Nijemeisland
Zaterdagmiddag 22 juni was ik met een goede vriendin in de toren. De vrijwilliger die er toen was vertelde over de toren en zijn bestemming. Een heel persoonlijk verhaal. Soms zijn er mensen of dingen die je raken, dit verhaal raakte me. Heel bijzonder, dank je wel. En wat een mooie plek voor bezinning of herdenken. Zo heeft een inktzwarte gebeurtenis toch nog iets goeds gebracht.

Hartelijke groeten,

Hilly Nijemeisland
31-12-2017 17:34
Willy de Vaal ( Vuren , Nederland ) w <dot> devaal <at> hotmail <dot> nl
Ik kom net terug van de eindejaarsherdenking, en vond het heel indrukwekkend en met veel respect voor onze geliefden opgezet. Hartelijk bedankt voor de uitnodiging, het heeft mij goed gedaan, en hoop dat jullie dit nog lang mogen doen. groet Willy de Vaal
10-10-2011 19:29
André ( Gorinchem )
mooie nieuwe foto's op de site. Mooie site geworden
08-07-2011 00:51
Onbekend
“Verstillend, indrukwekkend en uitnodigend is het, hier te zijn, te mediteren over de zin van het leven. Dat is mijn beleving van de ruimte onder de eeuwenoude majestueuze dorpse toren. De ruimte wordt gedomineerd door het prachtige kunstwerk dat door iedere bezoeker verrijkt kan worden met zijn eigen stille wens of intentie. Het is goed dat deze ruimte er is. Ooit is hij gecreëerd door trotse mensen. Thans wordt hij gekoesterd en verzorgd door velen. Ik hoop dat nog ontelbaar velen deze ruimte mogen betreden en er iets van mogen meenemen bij hun vertrek en hun verdere tocht door de wereld.”
08-07-2011 00:51
Onbekend
“Vandaag is het tien januari 2007, het is alweer acht jaar geleden, dat tijdens een schietincident voor de deur van Muziekcafé Bachus in het dorp, twee meisjes zijn omgekomen, die achter de deur van muziekcafé Bachus stonden te wachten. De berichtgeving en de tv beelden van toen, ben ik niet vergeten. Ik wens een ieder die op welke manier een relatie had met de omgekomen meisjes, heel veel sterkte. Ik sluit dit bericht af met een titel, die alles te maken had in 1999, met de dood van de twee meisjes.
"Laat Dit Nooit Meer gebeuren"”
toren_0.jpg toren_1.jpg toren_2.jpg toren_3.jpg toren_4.jpg